ID: 4591
Advertentie ID: #4591 is toegevoegd aan uw verlanglijst.
365 koolhydraatarme recepten (Nicole Graimes)
€3,80
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
365 koolhydraatarme recepten
(Nicole Graimes)
Snelle, fantastische recepten met weinig koolhydraten
Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten. Als u denkt dat een voedingspatroon met weinig koolhydraten inhoudt dat u grote hoeveelheden ongezond, vet voedsel kunt eten, dan vergist u zicht! Het gaat erom dat u de juiste soort koolhydraten eet, met goede bronnen van eiwitten en vet erbij. Een overdaad aan bewerkte voedingsmiddelen kan leiden tot overmatige insulineproductie en sterke schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Hierdoor krijgt u last van pieken en dalen in uw energiepeil, trek in zoetigheid en een knagend hongergevoel. Als u zich richt op koolhydraten uit onbewerkte voedingsmiddelen en deze in de juiste hoeveelheden eet, houdt u uw bloedsuikerspiegel stabiel, heeft u veel meer energie en krijgt u minder snel honger. Dit zijn allemaal essentiële factoren om met succes gewicht te verliezen en slank te blijven. Dit boek biedt u 365 heerlijke, trendy recepten en een verantwoorde leidraad om elke dag van het jaar koolhydraatarm te eten.
Dit boek biedt recepten voor mensen die willen afvallen en mensen die op gewicht willen blijven door minder koolhydraten te eten. In de inleiding wordt ingegaan op goede en slechte koolhydraten, de glykemische index (waarbij koolhydraten worden ingedeeld in een schaal van 0 tot 100, hoe lager de glykemische waarde, hoe langer het duurt voor het voedsel verteerd is en hoe minder de bloedsuikerspiegel en insulineproductie stijgen na de maaltijd), vezels, eiwitten, de benodigde voedingsstoffen per dag etc. Daarna volgen zeven hoofdstukken met totaal 365 duidelijk beschreven recepten voor ontbijten & brunches, soepen, salades, snacks & lichte maaltijden, hoofdgerechten (vlees, gevogelte, vis, vegetarisch), bijgerechten, en tot slot nagerechten. Bij elk recept wordt vermeld voor hoeveel personen het is bedoeld, de hoeveelheid koolhydraten per persoon en wat er bij past. Met kleurenfoto's van enkele gerechten en een receptenregister in een zeer kleine letter.
Paperback, 216 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Veltman, 2005
ISBN 9789059203051
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
(Nicole Graimes)
Snelle, fantastische recepten met weinig koolhydraten
Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten. Als u denkt dat een voedingspatroon met weinig koolhydraten inhoudt dat u grote hoeveelheden ongezond, vet voedsel kunt eten, dan vergist u zicht! Het gaat erom dat u de juiste soort koolhydraten eet, met goede bronnen van eiwitten en vet erbij. Een overdaad aan bewerkte voedingsmiddelen kan leiden tot overmatige insulineproductie en sterke schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Hierdoor krijgt u last van pieken en dalen in uw energiepeil, trek in zoetigheid en een knagend hongergevoel. Als u zich richt op koolhydraten uit onbewerkte voedingsmiddelen en deze in de juiste hoeveelheden eet, houdt u uw bloedsuikerspiegel stabiel, heeft u veel meer energie en krijgt u minder snel honger. Dit zijn allemaal essentiële factoren om met succes gewicht te verliezen en slank te blijven. Dit boek biedt u 365 heerlijke, trendy recepten en een verantwoorde leidraad om elke dag van het jaar koolhydraatarm te eten.
Dit boek biedt recepten voor mensen die willen afvallen en mensen die op gewicht willen blijven door minder koolhydraten te eten. In de inleiding wordt ingegaan op goede en slechte koolhydraten, de glykemische index (waarbij koolhydraten worden ingedeeld in een schaal van 0 tot 100, hoe lager de glykemische waarde, hoe langer het duurt voor het voedsel verteerd is en hoe minder de bloedsuikerspiegel en insulineproductie stijgen na de maaltijd), vezels, eiwitten, de benodigde voedingsstoffen per dag etc. Daarna volgen zeven hoofdstukken met totaal 365 duidelijk beschreven recepten voor ontbijten & brunches, soepen, salades, snacks & lichte maaltijden, hoofdgerechten (vlees, gevogelte, vis, vegetarisch), bijgerechten, en tot slot nagerechten. Bij elk recept wordt vermeld voor hoeveel personen het is bedoeld, de hoeveelheid koolhydraten per persoon en wat er bij past. Met kleurenfoto's van enkele gerechten en een receptenregister in een zeer kleine letter.
Paperback, 216 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Veltman, 2005
ISBN 9789059203051
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd